Το ξενοδοχείο

Το ξενοδοχείο Byron χτίστηκε το 1990 σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία τις πόλης του Αργοστολίου. Βρίσκεται μερικά μέτρα μακριά από τον πολυσύχναστο δρόμο (λιγότερο από 5 λεπτά με τα πόδια), αλλά και την κεντρική πλατεία της πόλης.

 
 
 

Πρόκειται για ένα ξενοδοχείο που συνδυάζει την καλαισθησία με την άνεση. Στα εξαιρετικά ευρύχωρα δωμάτιά του διαμένουν άνετα από 2 μέχρι 5 άτομα. Οι παρεχόμενες υπηρεσίες είναι υψηλού επιπέδου, κάτι που το καθιστά ως ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία της κατηγορίας του. Επίσης, το γεγονός ότι αποτελεί μια οικογενειακή επιχείρηση, εξασφαλίζει στον επισκέπτη αμεσότητα, σε ένα εξαιρετικά φιλόξενο και ζεστό περιβάλλον.

 
 

Στο ξενοδοχείο υπάρχουν δύο κατηγορίες διαμερισμάτων, με ένα και με δύο δωμάτια.

Όλα διαθέτουν άνετα και περιποιημένα υπνοδωμάτια, ευρύχωρο μπάνιο, τηλεόραση, κλιματισμό, ενώ μετά την πρόσφατη ανακαίνισή τους μοντέρνα κουζίνα με κουζινάκι και καθιστικό. Το κάθε ένα από αυτά έχει την δικιά του αισθητική ιδιαιτερότητα, για να ικανοποιήσει κάθε γούστο και προτίμηση. Στο σύνολό τους βρίσκονται σε ένα μεγάλο κτίριο με καταπράσινη αυλή, καθώς η φιλοσοφία μας είναι να παρέχουμε ένα όσο το δυνατόν πιο όμορφο περιβάλλον αρμονικά δεμένο με το φυσικό τοπίο και τις ομορφιές του τόπου μας.

Alternate Image Text
Οι πιο όμορφες παραλίες της Κεφαλονιάς βρίσκονται κοντά στο Αργοστόλι και ακόμα και αν δεν διαθέτετε αυτοκίνητο, κατά τη διαμονή σας στο ξενοδοχείο μας δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να τις επισκεφτείτε. Κάθε μισή ώρα διέρχεται λεωφορείο, το οποίο κάνει στάση και στο ξενοδοχείο για την επιβίβαση σε αυτό.


Μη χάνετε χρόνο, κλείστε τη διαμονή σας στο Byron hotel εκμεταλλευόμενοι τις καταπληκτικές τιμές μας και αξιοποιήστε το προνόμιο να βρίσκεστε κοντά στο κέντρο της ζωής της πόλης. Το μόνο που έχετε πλέον να σκεφτείτε είναι οι μαγευτικές στιγμές κατά την παραμονή σας στην Κεφαλονια…